Femijet e mi pershkojne uren e rrezikshme per te shkuar ne shkolle

#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe bLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *