Konkurrenca vendos nen hetim kompanite e plehrave kimike | Lajme – News

Tregu i importit dhe shitjes me shumicë të plehrave kimikë është vendosur nën hetim nga Autoriteti i Konkurrencës, pas dyshohet se bizneset e mëdha të këtyre inputeve kanë një sjellje tëLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *