PS percakton emrat qe do te kandidojne ne zonat elektorale te qytetit te Durresit (14 Prill 2001)

Lajme Arkiva 2001

U përcaktuan dhe 18 emrat e kryesisë së Partisë Socialiste të Durrësit të cilët do të kandidojnë për 6 zonat elektorale të këtij qyteti. Votimi u krye në konferencën
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *