Shtyhet rinisja e shkolles ne Janar | Lajme – News

Pushimet dimërore për nxënësit e sistemit parauniversitar do të jenë këtë vit më të gjata se herët e kaluara dhe procesi nuk pritet të rifillojë në 4 Janar.

Për shkak të situatës së
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *