Stilisti ne Itali: Shqiperia nuk me jep sigurine per t sjelle punen time aty

#HistoriaIme Programi vjen nën drejtimin e Mirela Milorit, gazetares së njohur që na ka përcjellë informacione mbrëmjeve tona përgjatë 20 viteve, dhe rikthehet në #TvKlan, si moderatore dhe bLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *