Top News – Nxitja dhe zhvillimi i turizmit/ Leli diskuton me kreun e bashkisë së otrantos

Kreu i Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli zhvilloi një takim në kuadër të sezonit turistik dhe forcimit të bashkëpunimit me kreun e bashkisë së Otrantos, Pierpaolo Cariddi. Tashmë që për tLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *