Top News – Zgjedhjet dhe frika e koronavirusit/ Skenar i ri për votuesit në qendrat e votimit!

Kushtetuta i njeh të drejtën çdo shtetasi me të drejtë vote ta ushtrojë atë në mënyrë të fshehtë dhe të lirë. Prej një viti Shqipëria është përfshirë në epideminë e COVID-19, dukLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *